Hasznos információk a tanfolyamról

A tanfolyam bejárási sorrendje az első alkalommal

Tanfolyam, leckék, feladatsorok

A tanfolyam leckékből áll, és a leckék feladatsorokat tartalmaznak. Akkor léphetsz egy következő leckére, amikor minden előtte lévőt teljesítettél.

A leckéken és feladatsorokon első alkalommal sorban tudsz végighaladni, később azonban bármikor visszatérhetsz egy-egy leírás átolvasására vagy a feladatok újbóli átismétlésére, immár kötöttségek nélkül.

Ha vissza akarsz lépni feljebb lévő szintre (pl.: egy feladatsorból a leckére), használd az oldalak tetején található navigációs linkeket, pl.:

Melléknévfokozás > Melléknévfokozás – alapok > Melléknévfokozás alapok MNF0001

Tipp: ha egy feladatot inkább kihagynál, nyugodtan kattints az Ellenőrzés, majd Tovább gombokra akár kitöltés nélkül is! Nincs elérendő pontszám vagy százalék, mivel itt minden a gyakorlásról szól.

Kiegészítő tananyag

A zöld dobozok kiegészítő információt tartalmaznak, melyek nem kötődnek szorosan a témákhoz, azonban ismeretük segíti a megértést. A címre kattintva kinyithatod vagy újra kattintva becsukhatod őket. Így kéznél lesznek, de nem útban.

Kattints rám, mutatok valamit!

Itt érdekes és hasznos kiegészítő leírásokat vagy feladatokat találsz majd. Ne hagyd ki, megéri ezt is elolvasni, megoldani!

Ha újra a címre kattintasz, összecsukódik, hogy ne legyen útban.

Hallgasd meg!

A kis lejátszás gombra kattintva meg is hallgathatod a példamondatokat.

Gyakorlófeladatok

A leckék alján találhatsz a témához kapcsolódó feladatsorokat, amelyek segítenek a megértésen túl készségszintre emelni az ismereteket. A gyakorlás még akkor is hasznos, mikor a téma már jól megy.

Segítség

A Segítség gombra kattintva ellenőrizheted a feladatokban felhasznált szavak és kifejezések jelentését vagy a szükséges nyelvtani ismeretek puskáját.

Telefonon, tableten, számítógépen

A teljes anyag mobilbarát, tehát nem csupán a számítógépedről, de a telefonodról vagy tabletedről is működik egy böngészőn keresztül. (Pl.: Chrome, Safari, Firefox stb.)

 

Jó tanulást és jó szórakozást kívánok!

Matolcsi László, nyelvtanár
a www.raraxy.com gazdája

Angol - könnyen, érthetően, ahogy én tanítom.

A LECKÉK

error: Védett tartalom