Sajtóanyag


Angol nyelvtan Androidra… magyarul, magyaroknak

 

Ki ne tanulna, tanult volna, vagy tervezne angol nyelvet tanulni a mai világban, amikor a munkainterjú első kérdéseinek egyike a nyelvtudásra vonatkozik, a filmek, sorozatok megállíthatatlanul áramlanak felénk Amerikából, és az internet sem kíméli a gyanútlan felhasználót? A nyelvtanulás egy alapkérdés, egy örök téma és egy életre szóló feladat. Tudjuk ezt, van, ki örül ennek, van, aki nem, de abban mindenki egyetért, hogy – angolul tudni jó!

Ebben a nyomásban jelent enyhülést a folyamatosan és rendületlenül bővülő magyar androidos közösség számára a most megjelent Angol nyelvtan című alkalmazás. Egyszerű kezelhetősége és magyarázatokban, példamondatokban gazdag tartalma nagyban támogatja a nyelvtanulót, gyors, hatékony segítséget nyújt a bizonytalanoknak, zsebben tartja a nyelvkönyvet akár iskolába, munkahelyre, akár külföldre megyünk. Teljes tartalma offline, tehát nincs szükség internetelérésre használatához, ingyenes mivolta és reklámmentes felülete pedig felhasználó- és tanulóbarát. A nyelvtani magyarázatok magyar nyelvűek, szerzője, egyben az alkalmazás fejlesztője, maga is húsz éve angolnyelv-tanár és nyelvvizsgáztató, tehát hatékony támogatást tud nyújtani a tanulóknak az esetleges bonyolult nyelvtani szerkezetek megértésében.

 

Az Angol nyelvtan című alkalmazás 1.5-ös (Cupcake) verziótól 4.1.4-ig (Jelly Bean) minden Android verzión működik, letöltése ingyenes a Google Playről:

http://play.google.com/store/apps/details?id=com.raraxy.angol.nyelvtan


A fejlesztő most indult honlapja további segítséget nyújthat az angol nyelvtanulók számára: 

www.raraxy.com

  

Jó nyelvtanulást mindenkinek!

azaz Matolcsi László