Letöltés

Az alkalmazás API 16-os szintre készült, de kompatibilis API 3-tól mindennel, azaz Android 1.5 (Cupcake)-től kezdve az Android 5.0.1. (Lollipop)-ig működik a különböző verziószintű telefonokon.
Nexus S-en, Nexus 4-en, Nexus 5-ön tesztelve.
Mérete: 1,3 MB

Letöltés a Google Play-ről:
Android app on Google Play
Verziófrissítések

Angol nyelvtan 3.0
- Az alkalmazás mostantól külső memóriára (SD-kártyára) is áthelyezhető
- Új tartalom: segédigék


Angol nyelvtan 2.5
- Új tartalom: számok, matematikai szimbólumok, műveletek

Angol nyelvtan 2.4
- Hibajavítás

Angol nyelvtan 2.3
- Vonzatos igés és melléknevek oldalon az "e" betű alatt hibásan jelent meg a tartalom, javítottam

Angol nyelvtan 2.1 - 2.2
- Egyszerű jelennél hibajavítás, plusz kis javítások

Angol nyelvtan 2.0

- javított felhasználói felület
- verziófüggetlen, egységes megjelenés
- új tartalmak: személyes névmások, vonzatos igék listája, fonetikus jelek, tanulási tippek, bemutatkozás, támogatás
- www.raraxy.com link


Bevezető

Angol nyelvtan Androidra… magyarul, magyaroknak


Ki ne tanulna, tanult volna, vagy tervezne angol nyelvet tanulni a mai világban, amikor a munkainterjú első kérdéseinek egyike a nyelvtudásra vonatkozik, a filmek, sorozatok megállíthatatlanul áramlanak felénk Amerikából, és az internet sem kíméli a gyanútlan felhasználót? A nyelvtanulás egy alapkérdés, egy örök téma és egy életre szóló feladat. Tudjuk ezt, van, ki örül ennek, van, aki nem, de abban mindenki egyetért, hogy – angolul tudni jó!

Ebben a nyomásban jelent enyhülést a folyamatosan és rendületlenül bővülő magyar androidos közösség számára a nemrég megjelent Angol nyelvtan című alkalmazás. Egyszerű kezelhetősége és magyarázatokban, példamondatokban gazdag tartalma nagyban támogatja a nyelvtanulót, gyors, hatékony segítséget nyújt a bizonytalanoknak, zsebben tartja a nyelvkönyvet akár iskolába, munkahelyre, akár külföldre megyünk. Teljes tartalma offline, tehát nincs szükség internetelérésre használatához, ingyenes mivolta és reklámmentes felülete pedig felhasználó- és tanulóbarát. A nyelvtani magyarázatok magyar nyelvűek, szerzője, egyben az alkalmazás fejlesztője, maga is húsz éve angolnyelv-tanár és nyelvvizsgáztató, tehát hatékony támogatást tud nyújtani a tanulóknak az esetleges bonyolult nyelvtani szerkezetek megértésében.

Jó nyelvtanulást mindenkinek!

azaz Matolcsi László

Ismertető

Az Angol nyelvtan című alkalmazás azok számára készült, akik angol nyelvet tanulnak, módszertől, céltól függetlenül. A menürendszerben és a magyarázatok megírásakor törekedtem az egyszerűségre és érthetőségre. Én magam végzett és gyakorló angolnyelv-tanár vagyok magán-, lakossági, céges képzések, általános és üzleti szakirányú tanfolyamok sokaságán vagyok túl, egyben több vizsgaközpontnál hivatalos nyelvvizsgáztató lévén átlátok a "sötét oldalra" is.

A programozás nem szakterületem, csupán lelkes amatőrként próbáltam elfogadható és könnyen kezelhető alkalmazást fejleszteni az Android operációs rendszerrel működő telefonokhoz. Az esetleges hibákért, pontatlanságokért előre is elnézést kérek, folyamatosan dolgozom a rendszer pontosításán...

Terveim között szerepel a rendszer gyakorlati irányú fejlesztése, tehát a száraz elmélet mellé valamiféle tanulást támogató gyakorlatsorozat elkészítése és integrálása is. Addig is használjátok bátran a programot, jelzem, amint új funkciók válnak elérhetővé!

Sok sikert a nyelvtanuláshoz!

azaz Matolcsi László